Kalender / arkiv

Udstillinger, aktiviteter og arkiv:

DE 2 - lag på lag

Udstilling af Anne-Marie Elmbak og Grete Trøjgaard Jepsen. 12. november 2022 - 7. januar 2023

Velkommen til fernisering lørdag d. 12. november kl. 11-13.

ANNE-MARIE ELMBAKs billeder er ved første øjekast meget strukturerede. Netværk af lige eller diagonale linjer breder sig over lærredet og skaber en disciplineret ramme for det, der ligner helt abstrakte billeder. Samtidig fremviser billederne stor stoflighed og sanselighed. Ved at arbejde med adskillige lag af maling opnår Anne-Marie Elmbak en flimrende overflade, hvor helt gennemskinnelige områder møder farvemættede felter. Anne-Marie har udstillet på censurerede og andre udstillinger igennem nogle år. I 2020 modtog hun en pris i Roskilde Kunstforenings censurerede udstilling.

GRETE TRØJGAARD JEPSEN arbejder med forskellige materialer som bl.a. ler, træ og papir. På denne udstilling viser hun billeder på papir bemalet med flydende tusch, kridt og akryl - lag på lag. Hun har i den senere tid fundet sine motiver i det nære sundhedsvæsen, hvor hun selv tidligere har arbejdet med rehabilitering. Helt uden at vise mennesket, men med brudstykker af hjælpemidler, kørestole, krykker, slanger, ledninger og sæbeautomater som elementer, skaber hun fint sansede kompositioner og lægger måske op til at beskueren reflekterer over sundhedsvæsenet? Siden 2016 har hun været udstillingsaktiv og deltaget på censurerede udstillinger. Bl.a. med baggrund i sit overraskende og alternative motivvalg modtog Grete Trøjgaard Jepsen Roskilde Kunstforenings 1. pris i 2021.

Kældergalleriet har åbent som Brugsen (mandag - torsdag kl. 9-18, fredag kl. 9-19, lørdag kl. 8-14).

Adresse: Torupvejen 156, 3390 Hundested

Sidste udstillingsdag lørdag d. 7. januar 2023.Tilbage til kalender