Kalender / arkiv

Udstillinger, aktiviteter og arkiv:

2 fotoudstillinger

11. juli - 9. august 2020. 'Himmelstorm' af Birgitta Steen. 'Indtryk af glæde' af Edith Herand, Lone Karin Hansen, Henrik Hansen, Jens Dejgaard Jensen, John Petersen, Jørgen Peder Jensen, Kenneth Sommer, Niels Nørregaard, Peer Hansen, Peder Brødsted Pedersen

11. juli - 9. august 2020 bliver Kældergalleriet fyldt med 2 forskellige fotoudstillinger.

Birgitta Steens udstilling med titlen 'Himmelstorm' er det tætteste vi kommer på at opleve Himmelstorm-festivalen, der i år er aflyst. Nyd stemningen fra de tidligere år af festivalen i Birgittas billeder.

10 medlemmer af Halsnæs Fotoklub fylder den anden halvdel af galleriet med fotos med udstillingstitlen 'Indtryk af Glæde'. Udstillere er Edith Herand, Lone Karin Hansen, Henrik hansen, Jens Dejgaard Jensen, Kenneth Sommer, Niels Nørregaard, Peer hansen og Peder Brødsted Pedersen.

(opdateres)


Tilbage til kalender